Even voorstellen

PAPA's Dinnershop

Zoals je al in het Eindhovens dagblad hebt kunnen lezen slaat PAPA "Danny Muller" DI KOOKT een nieuwe weg in. Door de lockdown is het restaurant gesloten en zal ook na de lockdown gesloten blijven.

Maar Danny zou Danny niet zijn als hij niet kon koken, dus is hij "PAPA DI KOOKT | Dinnershop" begonnen. Een dinner service die dagelijks de lekkerste dinners warm of gekoeld thuisbezorgd.

Gerechten gekoeld bezorgen

Voor het bezorgen veranderd er weining t.o.v. PAPA DI KOOKT | Voor thuis. Je hoeft de gerechten alleen maar op te warmen. Het motto is: "Vandaag besteld, morgen genieten." Voor 23:59 uur besteld, kan de volgende dag voor 18:00 uur worden bezorgd. Ik bezorg gekoelde dinners in Aalst, Bergeijk, Budel, Hamont-Achel (B), Heeze, Leende, Maarheeze, Soerendonk, Valkenswaard, Waalre en Westerhoven.

Gerechten warm bezorgen

Met PAPA's Dinnershop wordt een nieuw concept gelanceerd. Vanaf media maart 2021 kan je naast gekoelde gerechten tevens warme gerechten bestellen. Binnen een uur bezorgd en direct aan tafel om te smullen. PAPA DI KOOKT | Dinnershop bezorgt warme gerechten binnen 60 minuten in Valkenswaard en Dommelen.

Bezorgen

Voor het bezorgen breng ik € 1,50 in rekening.

Nu ook 1 persoons gerechten!

Je besteld wat jij lekker vindt - ieder voor zich.

Papa di Kookt Logo

 

     

Copyright © 2021 PAPA DI KOOKT.
Alle rechten voorbehouden.